Skip to main content

Tarinamme

Salon Kirjanpitopalvelu on Salon keskustassa toimiva yritys. Kirjanpitopalveluita on tarjottu jo kymmeniä vuosia.
Ota yhteyttä

Tarinamme

Salon Kirjanpitopalvelu on Salon keskustassa toimiva yritys. Kirjanpitopalveluita on tarjottu jo kymmeniä vuosia. Yrityksen historiaa on värittänyt viimeaikoina yrityksen omistajavaihdokset. Salon Kirjanpitopalvelu on rekisteröity Tili-ja Isännöintipalvelu Tipa Oy:lle, jonka kautta myös laskutamme asiakkaamme. Toimisto on toiminut pitkään perinteisenä kirjanpito/ tilitoimistona. Tarjoamme vuoden 2023 alusta sähköisiä kirjanpitopalveluita.

Pääset tästä linkistä Tili-ja Isännöintipalvelu Tipa:n sivustolle

Tipa.fi

Meidän visio

Meidän visiomme on kasvaa hallitusti asiakkaiden ehdolla niin, että asiakas on toiminnan keskiössä. Me haluamme tarjota asiakkaille helposti lähestyttävää palvelua niin, että asiakas voi jättää kirjanpitonsa meille ja luottaa siihen, että asiat tulevat hoidettua.

Yrityksen luottopakit

Riitta Laiho

Riitta on tehnyt pitkään kirjanpitoa ja kokemusta löytyy laajasti erilaisista asiakkaista ja miten asioita on selvitetty ja löydetty ratkaisut yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tomi Tikkinen

Yrityksen omistaja. Olen kokenut asiakaspalvelija ja tehtäväni on selvittää miten voimme palvella asiakasta hänen tahtomallaan tavalla.

Sivusto käyttää keksejä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden tallentamisen.  Lue lisää